Odloučení

Odloučení

Co bůh spojil, prý člověk nerozdělí.
Ačkoliv se tomu sám hnedka nepodvolí.
Rozdělí se to chybou, někdy se tak stane.
Teď každý sám v posteli na jiné adrese.
Chybí mi dotyk, toho kdy se mnou si byla.
Toho kdy mi tvá láska byla přislíbena.
Chtěl bych se budit hned vedle tebe.
Cítím se sám, jak bez hvězd nebe.
Co dělat aby si opět byla mou.
Teď bez světla procházím tmou.
Já jen chci, aby bylo to jako dřív.
Vše napravit, každičký svůj hřích.
Vše hodit za hlavu, jít opět spolu.
Projít lesem, na výhled k molu.
Proč to tak končí, vždy když štěstím se naplníš.
Vždy když své srdce láskou nakrmíš.
Koho se mám zeptat, kdo při mně stojí.
Teď musím jít sám, kam dojdu kdo ví.
Chci jen štěstí a to pro nás oba.
Avšak to že jsme od sebe, chce tato doba.
Omluv mě prosím, jen nevím jak dál.
Teď procházím k molu na výhled akorát sám.
Autor Notimportant, 13.01.2022
Přečteno 172x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, paradoxy, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí