Pokuta za city

Pokuta za city

Luna je opět královnou nebeského pódia 

nemůžu spát a s mýma myšlenkama se rvát.

 

Pokuta za překročenou rychlost lásky

teď by se tady hodil rým na lepící pásky.

 

Pokuty za city já nerada platím

raději se v nich několikrát ztratím.

 

Už nevím, co do této básně dodat

spánku toužím se na plno oddat.

Autor Anety poetry, 18.01.2022
Přečteno 215x
Tipy 3
Poslední tipující: Gloria.a, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí