Stretnutie - Covid edition

Stretnutie - Covid edition

Po dlhom čakaní sme sa dočkali
Na neďalekú cestu sme sa vydali
Cez hranice jedného štátu
Navštíviť našu drahú kamarátku

Po dlhom čakaní konečne môžeme
Môžeme dobehnúť chvíle stratené
I keď tie nám už nikto nevráti
Navždy ostane diera v našom vnútri

Tešíme sa radujeme
Že konečne cestujeme
Že môžeme sa spolu smiať
Spolu zase bľabotať

Veď kto vie kedy uvidíme sa zas
Či bude svietiť slnko, či zas bude mráz
Užime si preto náš čas spoločný
Plný objatí a radostí

Autor Xixik, 18.01.2022
Přečteno 104x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí