Partie

Partie

 

Souboj mysli a ega
Jsem jediný možný poražený
Tahle partie se vyhrát nedá
Pravidla se mění jak potřeby ženy

Ego je zas na tahu,
když mu příčetnost svou nedám
Stále tě ještě cítím z gaučových potahů
Stále ještě společnou řeč hledám

Mysl jako rozbouřené moře
a klid v písku poztrácenný
Z jeho dozvuků tušíme
nevyčíslitelnost jeho ceny

Autor Klára Němcová, 28.01.2022
Přečteno 162x
Tipy 13
Poslední tipující: jenommarie, Rozmarýna, Friday, Kan, šerý, Iva Husárková, Vivien, Psavec, Fialový metal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mysl a ego jsou ale většinou ve shodě.

29.01.2022 12:24:23 | Friday

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí