čaruj ale

čaruj ale

Kouzlo kouzelník

Mág a čaroděj

vyndá kartu

z rukávu

to ten první

kartu nebo minci

oklame tvůj zrak

 

To ten druhý

Mág

ovládá ty živly

co jsou celý svět

málokdo těm dvěma

vidí do karet

 

čaruj ale s mírou

nepřeháněj nic

at' se tady sejdem

třeba za měsíc

 

A nic víc

Autor Fil, 11.02.2022
Přečteno 198x
Tipy 12
Poslední tipující: Ze čtvrtého světa přicházím, Psavec, paradoxy, Sonador, Dreamy, Iva Husárková, mkinka, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A tak to bývá s triky vždycky. Tak jen s mírou, pragmaticky*

11.02.2022 01:40:54 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí