Další limericky z domova

Další limericky z domova

Anotace: Přídávám další porci limericků pro pobavení. Snad se Vám budou líbit a vyloudí nějaký ten úsměv na tváři čtenářů.

Znal jsem dívku z Jevíčka
dělala si selfíčka
ráda se chlubí
stále se zubí
je to kočka z Jevíčka

Jedna slečna z Dobříše
prý mi brzy napíše
žádná zpráva není
potlačuji klení
je to podraz z Dobříše

Jedna paní od Třeboně
koupila si vrané koně
jezdí kol rybníka
čeká na vodníka
tahle paní od Třeboně
Autor Psavec, 12.02.2022
Přečteno 100x
Tipy 16
Poslední tipující: Dejvis, Emily Říhová, jenommarie, kudlankaW, Amonasr, Iva Husárková, J's .., mkinka, Fil
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí