Smrt

Smrt

Anotace: Pro mě osobně velmi důležitá báseň o smrti.

Mám za očima
bezednou propast
která si mě
nechce nechat propást.

Mám za víčkama
vysokou zeď
pro sténání z bolesti
poslední křeč...

Řekni mi Kriste,
že smrt je něco víc
chci cítit to jistě
svou duši napínajíc...

Řekni mi že to, že jsem si to nehodil
nevýjde nakonec nastejno...
Nepotřebuji památné stopy, že jsem tu byl
ani tisíce vzpomínek na jméno.
Autor 8Zdenek, 18.02.2022
Přečteno 116x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, J's .., Marten, Fialový metal, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí