Hadi

Hadi

Anotace: ne každý Kamarád, je ten za koho je považován...



Viktor – Hadi


Někteří lidé jsou jen Kurvy, co se na Tobě napasou,
berou tě jako zboží stejně, (tak) jako paní za kasou,
a až se jim nebudeš hodit, tak Tě jako odpad vyhodí,
dají před tebou přednost zlu a všemu druhu lihovin.

Někteří jsou slizcí jako Hadi, co si hřeješ na prsou,
až později uvidíš, jak to s Tebou mají a jak na prd jsou,
tehdy si uvědomíš, že jsi TY za blba, co jim pokaždý vyhoví,
Zatím co máš je kolem ramen, říkají Ti kamaráde,
nevědí, co to stojí usílí a nevíš kolik hodin,
 nevyhovíš během okamžiku máš terč na zádech,
bez milosti tě vyhostí ze svých rodin
Rádi se otočí  k tobě zády  a pak vystavují parte,
Ty to nevystojíš
na takový jako ty nečekám , Já vám ukazuji Faker

Pak totiž lidmi nikdy nebudeš zklamán,
musíš jim věřit stejně jako v televizi reklamám,
Stanovit si hranice a ukázat, kde jsou její břehy,
Ne každej rádoby Kamarád si zaslouží  tolik něhy.
a nechci tady nikoho kárat, jako pomatenej Šaman,
taky nejsem Borec v Topu, když je rozjebaná hlava,
ale vždycky dám na  pocity vjemy, když
se mi něco nelíbí,  tak nezdrhám jako Kevin....

https://www.youtube.com/watch?v=_JPPoD589kE

Autor Poetik, 20.02.2022
Přečteno 160x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravidlo 3N: Nikdy Nikomu Nevěř se ukazuje být jako pravdivé

21.02.2022 08:42:53 | Marry31

Přesně tak, možná bych doplnil Vaše/Tvoje vyjádření o následující doplněk...
"V životě se můžeš spolehnout na jednoho jediného člověka, tím člověkem jsi TY sám" :)

21.02.2022 12:45:12 | Poetik

Tleskám. Povedené dílko plné prožitého a moudrého ze života. Vidím se v něm a děkuji za něj.

20.02.2022 21:14:11 | mkinka

Děkuji :)
Jen jsi mě trochu zaskočila, protože si nedovedu z jakého pohledu se v tom vidíš, ale věřím, že to brzy zjistím :)

20.02.2022 21:41:23 | Poetik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí