MŮŽEŠ

MŮŽEŠ

Anotace: Mr. L.H. a Mr. D.H.

Někdy můžeš mít zvláštní pocity,
jindy se cítit zase osamělý,
říkej tomu třeba - divná fáze života.

Buď v pohodě, s tím kdo jsi,
zase bude dobře - nebo ne,
vždycky si to můžeš přát.

Žel - čas nezastavíš, ten je neúprosný,
můžeš si setřít všechny slzy a smát se,
ale to neznamená, že to přestane bolet.

Co bylo, už pominulo,
nedá se to získat zpět,
tak ať - k čertu s tím.

Láska - je přeci věčná,
můžeš si říkat, co chceš,
nic víc nepotřebuješ.

Jen ten zatraceně hezký pocit,
kdy prosíš, ať trvá dlouho – navždy.
„Můžeš?.“
Autor PIPSQUEAK, 22.02.2022
Přečteno 127x
Tipy 8
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Fialový metal, Iva Husárková, Psavec, Nona, mkinka, Fil
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí