Musel jsem se smát

Musel jsem se smát

Známý tváře, cizí úsměv
Zdobí lháře, kazí úspěch
Černá - bílá město mění
V plicích dým co nic nezmění
Pomalu už nechci vstát…
Chci zas vidět svět se smát
Mít radost, když vidim lid
Vidět ráno slunce svit
Ale svět ten k tomu není
Černá barva v očích lidí
Nerozumím týhle zemi
Lidem v ní co nemaj ceny
Nerozumím ani větě
Kdo by chtěl žít v tomhle světě
Snad jen všichni na ulici
Hrající si na kulisy…
Autor 072, 28.02.2022
Přečteno 100x
Tipy 5
Poslední tipující: Sonador, Marten, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí