Absurdnosti

Absurdnosti

Anotace: Nie je o čom - je o kom.

Oči.

Vnútornosti.

Dáke kosti.

Absurdnosti.

 

Ktosi

sa srdca zhostí,

pozrie z oka do oka,

a mávne viečkom.

Nie je o čom - je o kom.

 

Nerozkazujem pocitom,

ale vonkoncom,

nechcem byť ani votrelcom,

ani svätcom.

 

Radšej spomalím.

Lepšie sa mi ide svetom,

s tým tvojím

mozgom jedinečným. 

 

...už asi stačí iba,

nerozmýšľať toľko nad všetkým.

Autor MA t HA, 05.03.2022
Přečteno 145x
Tipy 6
Poslední tipující: Fialový metal, Friday, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prvé čtyri riadky stačí...
Nech sa - ako kto chce - páči.

05.03.2022 15:53:00 | MonoGame

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí