Slavíci na houpačku

Slavíci na houpačku

Anotace: Z vysoka se...

*

Snášejí se na zem.

***

A on byl včera večer první.

Kdo mi ruku podal

S lehkým nádechem humoru pouze dodal :

"Je hezké ... co píšete v dnešní době !"

A já jsem zářil ... jako robě ?

Poprvé ve svém životě.

***

Nikdy jsem větší radost asi neměl !

Proto to řekl a dobře věděl !

Že vše co škrábu ... je mimo mísu !

Nic se nerýmuje a dál si píšu.

***

Přesto mi držel chvíli pravici.

A pohled svůj mi věnoval.

Dávno jako kluk ... ještě v lavici !

Jsem dílo a hudbu ... jeho miloval.

***

Včera večer jsem ... pak šťastný byl.

Vlastně šťastný jsem ... již dlouhé roky.

Jeho úsměv právě ve mě zbyl.

(Když odcházel.)

A vím, že nemám a nikdy nebudu !

MÍT  ...  DOST.

TOHO  ...  VŠEHO.

O  ČEM  POUZE  ROKY  VYPRÁVÍM ?

***

*

HOUPY  HOU

GOU ... GOU

HOU  ... PANÍ

HOU ... PANE

*

MOUDRÉ  A  MILÉ

PANENKY

TÉŽ   KRÁSNÝCH  GRÁCIÍ

*

NA

HOUPAČCE

***

*

Autor Fialový metal, 06.03.2022
Přečteno 120x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Psavec, Lexi, Sonador, paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dýchá na mě klid a mír z tvého díla, děkuji:)

06.03.2022 07:29:04 | paradoxy

Děkuji všem co střípky štěstí, pohody a míru v sobě máte.

Děkuji všem co je rozdáváte.

A pokud Vám někdy někde budou scházet.
Nevěšte hlavu ...
A stavte se !
Pár střípků na houpačce ... vždycky někdo nechá.
Pro bytost ... stvoření ...
Pro člověka !
Který pomoc ... někde čeká.
Tak stačí si jen vzít ...
A dál a dál je předat lidem.
Co dobro v srdci stále mají.

06.03.2022 10:28:51 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí