Padající hvězda

Padající hvězda

Anotace: .

Spadl jsem mezi supy
spadl jsem mezi supy
spadl jsem mezi ruby věcí
pouhé ruby

Snad přiliž dlouho nechal jsem znění
jednoho pohlazení
v rozeznění..

Snad přiliž dlouho svítila hvězda
co měla zhasnout v mlze
aby z ,,vládkyně vesmíru´´
nezačala podobat se slze...
nezačala podobat se slze

a já díval se dál drze..
A tak aniž bych to věděl
mi předala svůj úděl
z nebeského čekání
v padání..
Autor 8Zdenek, 07.03.2022
Přečteno 110x
Tipy 5
Poslední tipující: šerý, Friday, Psavec, Kan, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí