Mír svobody

Mír svobody

Anotace: ((*

Kde to jsme ?
Proč ta ohavnost ??

Válka mocí vládne,
a zvěrstva Ukrajinou plakají,
když Rusko zbrojí zbabělstvím,
ve svém pytli sraček,
co úpletají krví nevinných,

a tak je zlo zlem,
jako Putin zvráceným katem.


Věřme v lidské návraty,
do svých domovů,
věřme v srdci Evropy,
věřme, že nejsme samy.


Vzhůru k nebesům,
modleme se k Andělům,
jež vidí všechen prach,
a obrátí jej k zářím,
na laskavých dlaní,
mezi mezi Nás.


Bojujme duší,
se zdatnou vůlí,
opět slunce vyjde,
a rodiny se obejmou,
aby naplnily lásku,

proti šílenství říše bezduchých,
a černých děr vojska,
kam se zahrabou,
a už nikdy neokusí mír,

Mír svobody,
za svobodu ticha zemřu !!
Autor Dejvis, 10.03.2022
Přečteno 117x
Tipy 7
Poslední tipující: šerý, Psavec, paradoxy, Vivien, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak Jituško;*) T

10.03.2022 11:21:56 | Dejvis

opatruj se.

10.03.2022 12:21:33 | mkinka

Kéž holubice míru letí.
Bílá a nese štěstí.
Slzy nepíší poslední vůli.
Bůh zakročí.
Ukrajino,ať lépe je Ti.
Lásku posílám Ti.
Ve skvostu růží.
Sám sobě svět
toho hodně dluží.
Báseň se píše
a slza zůstává.
Bílá holubice mává.
Poselství dává.

10.03.2022 11:09:57 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí