Zbloudilá myšlenka

Zbloudilá myšlenka

Myšlenky moje jsou duhové...
Barvičky září štěstím, spolu si povídají, jak vločky sněhu vesele si hrají..
Jsou něžné i divoké, hledají skrýše..
Nechtějí z hlavy jít...chovají se tiše...
Tichounce spolu si šeptají.... co na to říkám já? Na to se neptají...
Jak hejno kosů spolu cvrlikají, vzájemně jedna druhé přitakají...
Jedna však choulí se bázlivě opodál, je sama a zmatená.... kam se má ukrýt, kam se má dát? Bloudí a utíká, hledá svoje místo...Svůj útulný koutek, kde je bezpečně a čisto...
Hlídá svoji touhu i svoji čistotu... Bojí se, že ztratí svoji pevnou jistotu...
Snažím se cíleně dostat ji z hlavy, pomoct jí pochopit, že zemře bez lásky v osamění hlady...
Pomoct jí najít cestu ven, zapomenout na její zmatený sen...
Vrtá se hlouběji podél mých vlásků, až se mi promění v nejhezčí vrásku...
Tady je její bezpečné místo, tady je útulně, teplo a čisto....jen tady zažije něhu a lásku, když upřímné ruce hladí mou vrásku...
Autor Krásnoočko, 13.03.2022
Přečteno 144x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Sonador
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji ať najdou cestu tvé myšlenky, pěkné :)

14.03.2022 13:11:36 | Marry31

Pěkný, líbí se mi to .)

14.03.2022 09:40:16 | Constantine

děkuji :-)

14.03.2022 20:42:37 | Krásnoočko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí