Jaro se přiblížilo

Jaro se přiblížilo

Anotace: Jaro se přiblížilo

Ptačkové své hlasité melodie štěbetají
když slunce zasvítí pilné včelky poletují
jaro se blíží kočičky pomalu rozkvetly
některá zvířata miminka na svět přivedly
na zahrádkách první přípravy začaly
na polích sedláci s radostí zasely
Autor kikin87, 19.03.2022
Přečteno 114x
Tipy 6
Poslední tipující: Stanislav32, Fialový metal, Psavec, mkinka, paradoxy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je hezké.

19.03.2022 10:57:34 | mkinka

Děkuji moc a jak se daří ja tu dlouho nebyla je toho na mě moc

19.03.2022 13:30:12 | kikin87

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí