Mami, bude válka

Mami, bude válka

mami, bude válka
a krev z mejch rukou už nesmyju

mami, bude válka
a za bílýho fosforu už nikdy slunce nezapadne

mami, bude válka
a nebudu se už moct ohlídnout

dron zaměřuje
mládenci prolejvaj svou krev
země plná kouře

mami, bude válka
a ty víš, že už to na večeři nestihnu...
Autor Tony Montana, 23.03.2022
Přečteno 109x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Stanislav32, Marten, rybka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...mami, to je válka...a to je těžké téma ...pro básně.

24.03.2022 15:58:25 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí