Sám jsem si vědomě naběhnul

Sám jsem si vědomě naběhnul

 

Sám jsem si vědomě naběhnul.
na tupé ostří bajonetu,
co trhá teď celé mé tělo…
Sám jsem si vědomě naběhnul,
před ústí strašného falkonetu,
ignorujíc to malé dělo.

Sám jsem si vědomě naběhnul,
do toho bláznivého dobrodružství,
co předem bylo dávno ztracené…
Sám jsem si vědomě naběhnul,
a málem ztratil svoje mužství,
pro trofeje, co byly bezcenné.

Sám jsem si vědomě naběhnul,
Vám pro smích a snad i pro zábavu,
nad další zmrzačenou duší,
sám jsem si vědomě naběhnul,
svou horkou hlavou rovnou na popravu,
a katovi zaplatil, co se sluší.

Sám jsem si vědomě naběhnul,
tak prosím zanechte smíchu
a vašich trapných poznámek.
Sám jsem si vědomě naběhnul,
už cítím bajonet v svém břichu
a zase skončil další románek…

 

Autor DH22, 25.03.2022
Přečteno 101x
Tipy 9
Poslední tipující: Fil, Marten, mkinka, paradoxy, Dreamy, Týna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drž se.

25.03.2022 11:08:32 | mkinka

Bajonet v břiše po lásce, to je něco špatně. ;)

25.03.2022 08:59:39 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí