Přes řeku snů

Přes řeku snů

Anotace: Napsáno: 26.3.2022

Pálil jsem mosty a zůstal sám,
pod hvězdnou oblohou,
kde jsem tišil žal.

Vše je pryč a není jak se vrátit zpět,
hledat nové cesty,
to není lehká odpověď.

Chtěl bych spatřit opět známou tvář,
vidět to světlo v jeho tváři,
toho, co mi kousek srdce vzal.

Stále mám strach vykročit vpřed,
najít správnou notu,
kde by opět tančil celý svět.

Podám ti ruku a řeknu pár vět,
pod tím stromem,
kde začal náš let.

Jako staří známí budeme se smát,
rozejdeme se
a ze tmy bude náhle jas.

Mé sny si se mnou stále hrají,
jsem jako malý kluk,
když květy v srdci rozkvétají.

Autor Miborrow, 26.03.2022
Přečteno 161x
Tipy 9
Poslední tipující: Stanislav32, Vivien, šerý, Caramel, Lexi, mkinka, Sonador
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ztráty a návraty... Počátky, které bez výběru požadují daň. Jen si užij, jen si poplač. Stejně poděkuješ za to... co zbylo.

26.03.2022 23:18:30 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí