Nevyluštěná hádanka

Nevyluštěná hádanka

Toužím netoužit

nad hvězdným nebem kroužit

v krůpějích potu se svíjím.

Na konci kapitoly

odklidit prach z mých vlásečnic

a nechat vykvést jednu z posledních slunečnic.

 

Naději odvál ranní vítr

a tvé doteky nezapadají do sebe.

Je to jako špatná skládanka

nevyluštěná hádanka

a mé nitro jako plná poštovní schránka.

Nevyřčena slova a já padám někde shora.

 

Zesilující tóny a šrouby do hlavy

každý vlastní zdi vlastníkem

v životě přehlédnutelným milníkem.

Za stínem našich minulostí

skrývá se strach z budoucnosti

za vším típnout cigaretu a nechat světu…

Autor Anety poetry, 27.03.2022
Přečteno 161x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, mkinka, paradoxy, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také toužím netoužit, ale je to fuška .)

28.03.2022 08:44:57 | Constantine

Pěkná je, pěkná*

27.03.2022 17:19:14 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí