Dobre Frustrujúce

Dobre Frustrujúce

Anotace: Iba núdze - žiadne cnosti

emócií toky - 

stratené v nezmysle

ľutujem tie roky

utopené vo Visle

 

sem som sa dostať nechcel

no už som tu - hating the stay

horkosti na celý život prídel

 

ale na konci dňa,

koho to zaujíma

nevypočítateľná rovnica

nezapamätaná spomienka

absurdná metafora

 

chvíľu hore - navždy dole

nikdy nič nefunguje

 

avšak teraz, mozog zmätkuje

pri myšlienkach na teba

aj keď život mi do tváre pľuje

a nič dobré nepadá z neba...

 

čím viac skúseností,

tým väčšie uisťovanie sa,

v nepoužiteľnosti tejto primitívnej komplikovanosti

 

iba núdze - žiadne cnosti

 

strach z pocitu menejcennosti

strach a pocity menejcennosti

sólo lavírovanie na hrane priepasti

úplne pochopiteľné -

kto by už chcel takýchto hostí

 

tie isté neoriginálne myšlienky na dennom poriadku

pozitivita udusená v zárodku

spojenie prerušené -

nemožnosť nadviazania kontaktu

 

 

nikdy dosť

           dosť dobre

                    dobre frustrujúce

                               frustrujúce až na kosť

Autor MA t HA, 28.03.2022
Přečteno 151x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr, Medved23
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale na konci dňa, objavila se mi DNA :D

28.03.2022 09:21:11 | Medved23

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí