Jakoby

Jakoby

Anotace: .

Ty duše co nám skáčou po očích
ty duše co mi skáčou po očích
a tvořej panorama mezi nocí a dnem
a ve vteřinových záblescích
promítají fatazijní skutečnost.

Mezi nocí a dnem
v ospalé mlze
mrtví
nám přeskakují oči
Přítomni svou nepřítomnosti
Ulice pláče slzavá světla

Jen
stíny vyzvat k tanci.
Autor 8Zdenek, 29.03.2022
Přečteno 95x
Tipy 3
Poslední tipující: Sonador, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta druhá strofa a v nápaditém zavěru, je skvělá. Užil jsem si ji*

29.03.2022 13:07:04 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí