Noční taxi

Noční taxi

Taxík jezdí

nočním městem

vozí lidi do baru

 

řidič má jen

trochu strach

trochu dobrou

náladu

 

musí občas

pokecat

prohodit pár slovíček

možná aby neusnul

nebo chce být trochu

cool

 

vozí lidi do vesnic

pak to hodí peněz

víc

a když něco vydělá

půjde domů

tam si dá

rum

Autor Fil, 29.03.2022
Přečteno 80x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Sonador, Psavec, Fialový metal, Poetik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nakonec ten rum. To je prima. Taxikářská dřina.

03.04.2022 17:51:39 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí