Píseň pro Olgu Hepnerovou

Píseň pro Olgu Hepnerovou

Anotace: .

Domučená lhostejností a tyranii
jo běžní lidé, ti si žijí...
Jak být dobro když ani doktor nepomůže?
Spíš se vysměje a duševně vás stáhne z kůže.

Jak být dobro, když hlas démonů je tak sladký?
Když lidé obrali tě i o poslední vidiny lásky.
Můžeš nadávat na lidi, můžeš nadávat na dobu
ale jak v té štvanici , udržet si příčetnosti zásobu?

Ono se jim to lehko řekne , těm čertům co nemají vidět rohy
že málem jen když jdeš ulicí , ti někdo jen tak podkopne nohy.
,,Máte osobnostní defekt´´ a jiné kecy se vyřknou lehce
ale člověk dospěje do bodu, kdy tyhle sra*ky už slyšet nechce.

Zeptej se mě na peklo, já to tam znám
nečekej nic světoborného, je tam každý sám...
Ranařko vyvedu tě z věčných temnot
smažu tvou agnonii, půjdeš se mnou?

Já vím, že tvá duše byla nevinná
tvůj příběh v jiných duších znovu začíná...
Ať alespoň oni napraví tvůj pád
toho dne kdy k tobě začal šeptat had.
Autor 8Zdenek, 30.03.2022
Přečteno 177x
Tipy 5
Poslední tipující: paradoxy, Sonador, Marten, Lighter
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

báseň je to opravdu moc dobrá... a, rozumím ti a líbí se mi to, přesto, nelze nikoho úplně vyvinit, tak abychom zase neupadli do opačného extrému... tohle jsou komplikované věci a je na místě opatrný přístup...

31.03.2022 09:47:01 | Sonador

Děkuji.Jsem si samozřejmě vědom , že de o komplikované téma. Nicméně případ Olgy Hepnerové jsem studoval velmi dlouho a jsem si skoro jistý že kdyby jí psychiatie poskytla odpočinek, který potřebovala, nestala by se masovou vražedkyní.

04.04.2022 15:56:38 | 8Zdenek

Zlo je dobro, které někdo zkazil. Kdo je bez viny, ať hodí kamenem...

30.03.2022 12:18:05 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí