Když Tvoje očí mlčí, říkají...

Když Tvoje očí mlčí, říkají...

 

Když Tvoje očí mlčí, říkají,
tou krásnou barvou kávy,
přijď ke mně večer potají,
pro sladkou chvíli slávy.

Když Tvoje oči mlčí, říkají,
zavřené či rozzářené smíchem,
přijď, vždyť srdce netají,
se, tímto lidským hříchem.

Když Tvoje oči mlčí, říkají,
zpod řasenkou malovaných víček,
přijď, prosím, snad ledy odtají,
pod horkostí mých líček.

Když Tvoje oči mlčí, říkají,
zklamané chováním mým hrubým,
přijď, a chceš-li, sleduj z povzdálí,
jak směle oddávám se druhým.

Když tvoje oči mlčí, říkají,
zkrápěné slzou mého oka,
přijď, a slovem laskavým,
odežeň Tvého soka…

Autor DH22, 30.03.2022
Přečteno 144x
Tipy 15
Poslední tipující: Rozmarýna, blues, Iva Husárková, mkinka, Marten, Kett, šerý, Kan, Lexi, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo oči to je sama múza .)

30.03.2022 17:13:23 | xoxoxo

Oči toho řeknou hodně. Pěkně napsáno.

30.03.2022 17:04:14 | s úsměvem na tváři

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí