Plavba slepého blázna

Plavba slepého blázna

Anotace: Napsáno: 31.3.2022

Má mysl se klátí jako loďka na moři,
jsem její kapitán,
co s vlnami zápasí.

Nemaje pádel ženu se dál,
vstříc svému osudu,
co by někdo radši vzdal.

Napnu své plachty a nechám se nést,
do nových končin,
kde snad budu moci kvést.

Či snad dopluji do známých vod,
kde se dočkám objetí
a všech těch krásných slov?

Má kůže se chvěje a nevím kudy se dát,
popluji přímo za Sluncem,
tam, kde se člověk přestává bát...

Autor Miborrow, 31.03.2022
Přečteno 156x
Tipy 7
Poslední tipující: Friday, paradoxy, Marten, mkinka, Fialový metal, Vivien
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tato se mi hodně líbí a k ní se ráda vracím.

16.07.2022 17:59:26 | mkinka

...mohl bych si tuhle tvou báseň o mě, kapitánu Martenovi, dát na svůj profil?...;-) Apríl!..jen vtip...;-))ale stejně je jak o mě..

01.04.2022 15:33:58 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí