Současnost

Současnost

Anotace: .

Byla to jenom chvíle
ale ne taková, jakou znáš
Kdy svět přestal být
............................náš.

Byla to jako jedovatým cukrem
ocukrovaná krupicová kaše
a pak jedna vteřina
a naše země přestala být naše.

Byla to jenom chvíle
staronová
kdy ve jménu svobody vět
zemřela svoboda slova...

Takový až příliš známý pocit
byl zase tady
kdy pravdu místo myslí lidi
začalo znovu hlídat ministerstvo pravdy.
Autor 8Zdenek, 04.04.2022
Přečteno 103x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Marten, Friday, šerý, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...přesně takovej "staronovej" nepříjemnej pocit jsem měl...zamrazilo mě jak za Studený války...

04.04.2022 17:46:08 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí