Dávná

Dávná

Anotace: .

Všichni už umřeli
ať chtěli či nechtěli
možná stali se anděly
ale to místo pořád dýchá
to místo si o pozornost říká
stále sní jejich sny, které oni měli.

Spoustu prachu..
velkých i malých ptáků
je střecha přistávací plocha
jinak ani živáčka
mlčení ve dne v noci
a na stolech roztahaný nějaký věci.

Všichni už umřeli
spoustu o životě věděli
kolem jen skvadra stínů courá
Kdo ví jestli stavbu někdo koupí
zda pozná ten dech let minulých když vstoupí
a nebo jestli se stavba prostě zbourá...
Autor 8Zdenek, 07.04.2022
Přečteno 150x
Tipy 5
Poslední tipující: šerý, Psavec, Friday, mkinka, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí