Najít úlevu

Najít úlevu

člověk když je utrápený

nechce se mu nic

možná jenom zemřít

najít úlevu

 

možná ve svých slzách

odplavit tu beznaděj

silné léky uvolní

tu křeč

 

možná už je čas

možná se Bůh dívá

vidí co jsi zač

 

každý dělá chyby

někdo víc

a někdo mínˇ

tedˇ už je to fuk

nejde vrátit čas

snad to bude lepší

vem ta muka už dˇas

spánek uleví a bude dobře

zas

Autor Fil, 08.04.2022
Přečteno 269x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, Marten, CORONATION, Marry31, Psavec, Fialový metal, mkinka, paradoxy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji optimismus a hodně štěstí s těmi chmury..

08.04.2022 13:52:22 | Constantine

Doufám že tu úlevu najdeš, hodně síly přeji

08.04.2022 12:17:15 | Marry31

Díky je to trochu zpověď někdy je líp někdy hůř

08.04.2022 12:20:35 | Fil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí