Hroby tuláků

Hroby tuláků

Anotace: .

Hroby tuláků
jsou tady všude
hroby tuláků
kdy hrobař je pták...

Hroby tuláků
jsou rozlité s vínem co jsi si koupil
Ve chvíli kdy jsi pochopil
a mezi ně jsi na chvíli vstoupil.

V lesku přicházejícího rozbřesku
blikají spolu s lampami
které někdo špatně zhasíná
když prací na bolesti zapomíná..

Hroby tuláků
ty podpisy pravdy
jsou všude a nikde
tuláci žijí navždy..
Autor 8Zdenek, 09.04.2022
Přečteno 102x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, šerý, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silné a absolutně emočně důrazné.

22.04.2023 12:44:13 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí