hlupákova slova

hlupákova slova

 

 

není to fér

když tu malou, poloviční ručku

tiskneš jak lis, co píše "jsi moje"

 

není to fér

když tu malou holčinu vidíš jak samozřejmost

 

a není fér neposlouchat jí

jako dávnou osobu, co není mezi námi

-ale chybí ti

 

je mi líto

ztracených malých ruček

metr a padesát šest(?tu výšku doteď nevím přesně) ztracený lásky

 

kdybys věděla, jak často tě slyším

a ztrácím

 

 

Autor GiovaniDaVinci, 12.04.2022
Přečteno 187x
Tipy 17
Poslední tipující: Lexi, mkinka, Amonasr, Fialový metal, Sonador, Psavec, Marten, šerý, Frr, barking bitch, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já jsem tady

15.08.2022 14:27:32 | Laraille

a jistě,hochu, znovu nalézáš**

12.04.2022 19:08:22 | Frr

Nalézám...ale pozdě

12.04.2022 19:16:36 | GiovaniDaVinci

lepší než nikdy ;-)

12.04.2022 21:13:42 | Slav Milo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí