Romeo a Julie(raper Majself a jeho ženuška Julinka)

Romeo a Julie(raper Majself a jeho ženuška Julinka)

Anotace: Romeo a Julie

On úspěšný slovenský raper
ona krásná modelka jeho žena
jejich rozkošný synek
už teď výborný fotbalista
rodina ve které ctí se
upřímnost věrnost a láska
rodina obyčejná a přitom výjimečná
ve které nejsou žádná klamstva
ÚŽÁSNÁ RODINKA I JEJICH ZVÍŘECÍ MILÁČCI
Autor kikin87, 15.04.2022
Přečteno 145x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je hezké

15.04.2022 17:37:23 | mkinka

Ahojky děkuji sleduju ho na instagramu tak mě napadlo něco napsat

15.04.2022 17:44:28 | kikin87

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí