---Slova---

---Slova---

Slova nic neřeší, říkali mi
uši jsou hluché, proto řeší jen činy
však oči jsou slepé, a rty mlčí
a planá naděje v koutě se krčí

hluchý ji neslyší, nepomůže
slepý ji nevidí, i když může
rty o ní vědí, však němé jsou
proto pomoci nemohou.
Autor Janeala100, 20.04.2022
Přečteno 153x
Tipy 9
Poslední tipující: Marten, Psavec, šerý, mkinka, Protos1182
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné dílko. Líbí se mi*

20.04.2022 12:22:15 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí