Kolektivní duše

Kolektivní duše

Anotace: .

Už zase nám říkají
jak se máme cítit
už zase nám říkají
s kým máme soucítit
už zase nám říkají
kam patříme
už zase jsme nebezpečnými
když pravdu spatříme.

Kašlu vám na to
nikdo ze mě neudělá mravence co tuší
že jen a pouze má
kolektivní duši...
Autor 8Zdenek, 20.04.2022
Přečteno 121x
Tipy 10
Poslední tipující: Sonador, šerý, zdenka, Kan, Frr, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta báseňka, to má v sobě správně srovnané*

20.04.2022 19:01:07 | šerý

tak nějak…úsměv.z

20.04.2022 16:58:30 | zdenka

MÁŠ RECHT!!!

20.04.2022 13:46:23 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí