"hlava mi praskne od nervov"

"hlava mi praskne od nervov"

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=ZZjnfWx0cvw&list=RDZZjnfWx0cvw&start_radio=1

 

prehnal som to
svet sa točí
nedokážem to
už zastaviť

chytám sa slamiek

padám


padám na miesta
opustené
tmavé
chladné

keď ma nájde
náhodný okoloidúci
sedemročný chlapec
na bicykli
bude to pre neho trauma
na celý život


ale prehnal som to
tentokrát zámerne


vtáci pičujú
na želanie requiem
počujem ho čoraz 
z veľkej diaľky



už som doplával do cieľa
skarbie

 

.

Autor maliska, 24.04.2022
Přečteno 130x
Tipy 14
Poslední tipující: Stanislav32, odnikud, Protos1182, Friday, Marten, Psavec, Fialový metal, mkinka, Vivien, Krahujec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí