Stojím na náměstí

Stojím na náměstí

Anotace: .

Stojím na náměstí,
lidé kolem chodí a koukají do země.
Hlavy plné problémů,
nepustí nikoho, ke svému neštěstí.

Ale já nejsem jiný
pročítám jízdní řád
snad jen, aby okolní neviděli,
že mám tě pořád rád,
že pohled ostatních, ego mi špiní.

A podrážky šoupou chodník
staccato osob, co trápí samy sebe
Nepustím nikoho, do svého světa
stejně, k mé hlavě nemá slovník...
Autor Nazgulll, 06.05.2022
Přečteno 122x
Tipy 9
Poslední tipující: Cajka, Fialový metal, Stanislav32, Friday, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Upřímné a silné pochodující myšlení zraněné duše.

07.05.2022 00:17:26 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí