Kometa

Kometa

Viděl ji někdo?

No přece kometu...

Ale ne tuhle!

Já myslím támhletu.

 

Usnula v letu

Pak už se nehnula

A láska moje

Ta dále plynula

 

Vesmírem letí

I když bez ocasu

My už jsme kmeti

Kometa pro krásu

 

Kometa věří

Že tento let její

Není jen letem

Vesmírnou alejí

 

Však že má smysl

Účel, i cíl

Aby si člověk

Cit procítil

Autor Anna Kristýna Černá, 10.05.2022
Přečteno 147x
Tipy 12
Poslední tipující: Sonador, Protos1182, Fialový metal, CULIKATÁ, Fil, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesně tak, vem mě na kosmickej vandr .)

10.05.2022 21:58:26 | Constantine

Vesmírné a procítěné.

10.05.2022 20:00:45 | CULIKATÁ

ano především p r o c í t i l !! ST*

10.05.2022 17:05:20 | Frr

Promyšlené i vesmírné. Strhující i planoucí.

10.05.2022 16:31:26 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí