Pro Vítka

Pro Vítka

Anotace: ....

Ve věku svém - měl sis brát
po životě žíznit
a mnoho, mnoho si přát…
 
však přišel den - co tělo vzal
obal Tvé duše
pozemský to chrám
 
a ta teď volná může být
neznámá místa-pro nás
s lehkostí může navštívit
 
                ♥
 
Na cestu naši – posviť nám,
ve vzkazech Tvých,
ať se čte dobře nám
 
jedna hvězda zas na obloze přibyla
a my, ač neznáme cesty proud
nezbývá než prostě plout
 
máváme Ti tiše do mraků
žes Ty tam a my ještě TU
Může jít o kreativní obsah jeden člověk nebo víc lidí
 
 
 
 
 
Autor JSJ, 13.05.2022
Přečteno 115x
Tipy 12
Poslední tipující: CULIKATÁ, Kan, Psavec, Frr, Vivien, Fialový metal, Sonador
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Již cestuje mezi obláčky, každý se jednou dočkáme, čas rychle bere otáčky, tak žijme, než se poddáme...

13.05.2022 13:25:55 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí