Znamení osudu

Znamení osudu

Na znamení osudu

Já věčně čekat nebudu

myšlenky si utřídím

a pak se nějak zařídím

 

S tebou anebo bez tebe

Tvá láska už mě nezebe

a jestli čekáš na znamení

u cesty je šipka z kamení

 

Ta na tebe se usmívá

a možná se ti posmívá

zhluboka lásko, nadechni se

Ať tvoje stezky neztratí se

Autor Anna Kristýna Černá, 13.05.2022
Přečteno 227x
Tipy 7
Poslední tipující: Fialový metal, Psavec, Vivien, Frr, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, člověk by neměl být ztracený, může bloudit - chvilku .)

15.05.2022 21:33:31 | Constantine

Ta první sloka se mi moc líbí.

13.05.2022 14:18:14 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí