Jsem jako nevím kdo

Jsem jako nevím kdo

 Jsem jako generál
 válečně-mírové konference.
 Ze strany napadeného
 jednám o
 svobodě vlastní identity
 a osobnosti.

 Jsem jako vězeň
 věznice s ostrahou.
 V podání kamer
 sledovaných policií
 každý můj krok
 je viděn

 Jsem jako vločka
 roztékajicí se pod
 sluncem svíticího města
 nakonečného jako
 nekonečného vesmíru
 plného hvězdných lidí

 Jsem jako tajemství
 ukryté v hluboké
 vědecké knihovně
 známých i neznámých
 knih, spisů
 i příběhů života

 Jsem jako osoba
 která není kým
 doopravdy je
 kým chce být
 kým má být
 kým aktuálně je?

 Jsem jako nevím kdo
Autor Imaginant, 15.05.2022
Přečteno 141x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Jarunka, Sonador, CULIKATÁ, Marten, Marry31, paradoxy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá myšlenka je ukrytá ve Tvých verších.
V této době je důležité zůstat sám sebou...

01.06.2022 19:55:37 | Jarunka

Nejlepší je být prostě sám sebou

16.05.2022 12:02:14 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí