Zatmění

Zatmění

Dá se říct, že když jsi pryč

mám hlavu plnou tebe

souznění, nic se nemění

když hledíme na sebe

 

já jsem tvá už spoustu let

ruka v rukávě

a ty jsi můj, jen když chceš

jen ve své hlavě

 

otevři mi a poddej se

mému toužení

a zmatkům mým, prosím nesměj se

ty jsi mé zatmění

Autor Anna Kristýna Černá, 04.06.2022
Přečteno 167x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí