Vo vetre

Vo vetre

Anotace: ...nie, vždy sú dni takéto, ale práve v tie dni sa najlepšie píše.

Ťažko si vydýchneme,
Keď vydýchnuť je slabosť.
Ťažko cítiť silu miesta,
Keď myseľ ti vraví dosť.
Len položiť sa v náruč sedmokrások
A zaspať.
Zaspať deň, čo sa nedokáže utíšiť.
Zaspať noc, kde sa telo tvári, že môže voľne díšiť.
Nechať sa vtiahnuť koreňmi a zapadnúť medzi ne.
Ostatne,
Kam inam patríme, keď nie do Zeme?
Autor Guldrun, 06.06.2022
Přečteno 144x
Tipy 10
Poslední tipující: CULIKATÁ, Protos1182, šerý, Psavec, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad větřík rozfouká smutné myšlenky...

07.06.2022 09:55:37 | CULIKATÁ

Skvělé řádky v emocionálním řasení.

06.06.2022 15:48:23 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí