Oprátka na splátky

Oprátka na splátky

Koupil jsem si oprátku,
pak si to prošel po zpátku,
říkám si: ,,Ty dobráku,
na slpátky máš oprátku?“

Vrátil jsem ten provaz,
koupil jsem si obvaz,
byl však divný obraz,
vidět ten svůj odraz.

Tak jsem sehnal bouchačku,
byla jenom za kačku,
jenže prožila vloupačku,
a já zase: ,,Ty hlupáčku...“

Tak jsem zkusil žiletku,
ta byla jen za pětku,
měla však také zápletku,
neprořeznou nálepku.

Pak už leda závaží,
rybník je u nádraží,
jen mě trochu zaráží,
furt tam někdo zaváží.

Asi musím zkrátka žít,
když nevím jak odejít,
když nevím jak tady být,
musím se to naučit.
Autor Křemen, 07.06.2022
Přečteno 173x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, CULIKATÁ, Iva Husárková, Fialový metal, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen užívej si života
ještě není čas
na světě je tolik krás.
Jednou je hůř a pak zase líp...

08.06.2022 09:40:47 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí