Vzhlédnul jsem

Vzhlédnul jsem

Anotace: Napsáno: 2019, upraveno, věnováno mé osobě od R.

Sbírka: Bláboly

"Vhlížel jsi k nebi, však hvězdy neviděl.
Temnotu objímal jsi jak svůj šat.
A i když jsi jiskru naděje necítil,
snažil ses ji zapálit zas a zas.

Vhlížel jsi k nebi, však stále jsi nic necítil.
V duši tvé se černo rozlilo.
Však tu jiskřičku zapálit jsi chtěl,
ale v tvém těle zbyl jen věčný mráz.

Hle, vzhlédl jsi k nebi a hvězdu uviděl.
Však v tvém těle jen temnota.
A místo jiskry, kterou jsi si řek, že zapálíš,
v tvém oku zbyl jen věčný chlad."

Autor Miborrow, 09.06.2022
Přečteno 160x
Tipy 7
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka, Marten, CULIKATÁ, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí