Den není tvůj

Den není tvůj

Den není tvůj

Jen tiše stůj

Vzpomínej na ni

Na stole lůj

Vzpomínkou pluj

Až do svítání

 

Na čele pot

Srdce uchop

Zkus se omluvit

Jinak pochop

Tichý obchod

Není co chtít

 

Smutno je lásce

Když lásku kreslí

Jak utonula

Humor je v sázce

Čas štěstí kreslí

uplynulá

 

Jsi moji touhou

A myšlenkou pouhou

Tak už se vrať

Zažeň chvíli dlouhou

Proteč mě strouhou

A strom zasaď

 

Poddávám se

 

5/2022

Autor Anna Kristýna Černá, 12.06.2022
Přečteno 235x
Tipy 7
Poslední tipující: CULIKATÁ, Marry31, Psavec, Fil, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí