padesátikoruny

padesátikoruny

vstupné do rockového tanečního klubu
stojí padesát korun
a obsluha někdy brblá
když má rozměňovat velké bankovky
proto schraňování kovových padesátikorun
má motivaci odreagovat zbylé erotické napětí
nějakým tím tancem
ovšem přetypování číselné proměnné
z intelektuála na floatka
znamená ztrátu přesnosti dat
nehledě ke složitější aritmetice
čili potom
co si člověk přestane hrát
na něco, co není
bude moct pustit z hlavy
ty kovové padesátikoruny
Autor danielsoft, 18.06.2022
Přečteno 165x
Tipy 12
Poslední tipující: WWW, mkinka, šerý, Lexi, CULIKATÁ, Friday, Psavec, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...neboj, brzy zruší mince i peníze...;-)vpuštěni budou jen ti se zlatou kreditkou...

18.06.2022 16:14:25 | Marten

:-D Chytré.

18.06.2022 12:20:34 | Friday

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí