Letní bouřka

Letní bouřka

Červnový večer, den jde spát
blíží se bouřka, hřmění
a já sedím sám, nevím co chtít si přát
blesky v oblacích, čistý vzduch, tření..

Déšť čistí noc
a vše mi hlavou letí
co posralo se od Vánoc
v myšlenkách jen ta hromada smetí.

A plácám se od ničeho, k ničemu
nějak furt ztratil jsem směr
ne, nebrečím, nevzlykám
jen tak si stýskám, co už nemám, a co všechno jsem měl...
Autor Nazgulll, 27.06.2022
Přečteno 160x
Tipy 12
Poslední tipující: Caliéry, Stanislav32, Lioness, mkinka, Frr, CULIKATÁ, Sonador, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké

05.07.2022 09:47:37 | Stanislav32

Pěkně napsané

02.07.2022 19:46:43 | Lioness

Já při bouřce se bojím.
Jako kočka se krčím
a čekám, až to přestane.
Žádné kroupy.
bože, ne a ne.

29.06.2022 20:37:35 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí