Když...

Když...

Anotace: ...

Když srdce krvácí a rvou ho na kusy

a drát jen ostnatý z něj trhá každou chvíli cár,

když najít se snažíš kout co nedusí

a uniknout se snažíš noci z jejích spár...

 

Když tíhu cítíš jako balvan na duši 

a čím víc se snažíš tak se propadáš,

To jak je ti ,nikdo ani zdaleka netuší, 

když jen svůj positiv do světa promítáš....

 

Když každým krokem cítíš beznaděj tak temnou 

a myšlenky tvé trhá vlk tak dravý,

pak i naděje tvé nakonec ,sedm slov pak vezmou,

"já se obávám, že nemám dobré zprávy "...

Autor chalcedon, 02.07.2022
Přečteno 182x
Tipy 11
Poslední tipující: Marten, Emily Říhová, jenommarie, CULIKATÁ, Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něco v životě nemůžeme ovlivnit.
Ať už si přicházíš čímkoliv,
přeji TI ať to zvládáš a hodně sil*.
Přeji TU NADĚJI moc, přeji.

03.07.2022 16:44:02 | jenommarie

Překlep: procházíš

03.07.2022 16:56:44 | jenommarie

:-(( Smutná, ale třeba ještě dobré zprávy přijdou. Hezky napsané.

03.07.2022 14:25:02 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí