Přežraný krkavec

Přežraný krkavec

Tak si mě nechal
prý tvá křídla už nepoletí .
Do temných per, ještě
temnější stín .

Prý už nechceš dál
rok slibů , těch hovadin ,
cos sliboval...

Tobě i přátelství zevšední
tos na podzim držel ,objímal.
Až ses mnou přejídal.

Asi ses přejedl, kdopak ví..
Prý vlk ve stínu krkavce
poběží ..


Tak si mě nechal a jdeš dál
Hledat kdo jiný by se přejídal ..
Autor Liduška, 05.07.2022
Přečteno 170x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, CULIKATÁ, Psavec, jort1, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo to je život a jde se dál...:-(

07.07.2022 08:19:36 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí