Underground zpravodaj

Underground zpravodaj

Anotace:

Víš - deset dní za námi o prázdninách

nesmělý letní závan radost stíná

záhy ji klade místo kočičích hlav

ze žuly - kde kdysi proháněl se dav

 

Už tomu takto drahnou dobu není

v uličkách doznělo hlomození

Nedošlo však náhle k vylidnění

počalo před týdny za rozednění

 

Pokud přece jen zahlédnu člověka

do slova a do písmene se vylekám

má oči vpadlé - šedivou kštici

Nekorzují zde žádní třicátníci

 

A tak už deset dní sedím u Netflixu

netřídím prádlo - vše končí v mixu

Ruce mám složené v tučném klíně

přemýšlím nad tím zda jsem něčím vinen

 

Autor kudlankaW, 11.07.2022
Přečteno 117x
Tipy 13
Poslední tipující: CULIKATÁ, Lighter, Fialový metal, vůně mraků, Psavec, Friday, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já hlásím cestování prstem po mapě už řadu let:-)

12.07.2022 17:08:41 | CULIKATÁ

Pak Tě zvu na kávu :)

12.07.2022 17:36:18 | kudlankaW

...život je jinde...;-)proto všichni chtěj v létě někam cestovat...

11.07.2022 14:46:35 | Marten

Jo holt když máš u hraniční čáry příjem jako 10% nejméně vydělávajícím profesí v ČR a je ti víc než padesát let
pak můžeš ceSTovat prSTem po mapě

11.07.2022 15:46:13 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí